loading

Saçlarını geri almanın zamanı gelmedi mi?

Üstelik uzun süre kalıcı, doğal ve dolgun görünümlü.

Meet Life Clinic, İstanbul’da erkek saç ekimi hizmetini kalifiye personel, yüksek teknoloji ekipmanları, en kaliteli ve steril tıbbi tesisleri ile sizler için sunmaktadır.

Yenilikçi, modern ve her zaman çözüm önerilerine açık.

Erkek saç ekimi kliniğimizde uygulanan yöntemleri, bu yöntemlerin faydalarını, ekim sürecini ve saç ekimi sonuçlarını öğrenmek için doğru yerdesiniz.

Erkekler neden saç ekimini tercih ediyor? 

Birçok çalışma, daha dolgun, daha kalın saçlara sahip erkeklerin diğerlerinden daha genç ve daha canlı görünebileceğini göstermiştir. 

Saç ve sakal, çağın ruhuna uygun olarak erkeğin “makyaj”ı sayılan önemli aksesuarlardır. Karakterinizi yansıtan, yüz şeklinize uygun eksiksiz bir tasarım/ekim ile maskülen, güçlü ve genç bir görünüm  elde edilebilir. 

 Geçen yıl  çoğunluğu erkek 500 bin turistin sadece saç ekimi için Türkiye’ye geldiğini biliyor muydunuz?

 Erkeklere kalıcı bir tarz değişikliği sunan saç ekimi her geçen gün yaygınlaşıyor. 

 Peki saç ekimi yaptıranlar  neden saçlarını gizlemeyi tercih ediyor? 

Profesyonel hayatına düzenli olarak  devam eden birçok erkek saç ekimi yaptırdığı belli olmasın diye tıraşsız saç ekimi gibi yöntemleri tercih edebilmektedir. Tıraşsız saç ekimi bir anda yoğun bir değişime neden olmaz, çünkü saçlar tamamen kazınmaz, ancak saçlar bu süreçte uzar ve büyür. 

Endişelenme! Meet Life Clinic, ekim sırasında ve sonrasında beklentilerinize en uygun yöntemle saçlarınızı eski haline getirmeyi garanti ediyor. Günlük hayatınıza hemen geri dönmek ister misiniz? Tıraşsız saç ekimini tercih edin ve saç ekimi yokmuş gibi yaşamaya devam edin. 

 Saçınızı yeniden şekillendirmek ve stilinizi kalıcı olarak değiştirmek ister misiniz?